Hvem er jeg?

Jeanette Riis

 

Jeg flyttede til Vinderslev i 2010 og er blevet rigtig glad for byen. Vi er faldet rigtig godt til og vil aldrig herfra igen.

Jeg havde ikke nogen relation til Vinderslev som sådan, men jeg har mine rødder fra Kjellerup og faldte for gården og de muligheder den gav os. Det var en lille bondegård midt i byen, tæt på legekammarater, børnehave og skole mv. og med masser af plads. Plads til dyr og plads til udeliv, som jeg holder meget af og ikke mindst plads til at børnene kan boltre sig på. Jeg elsker lokalsamfundet og fællesskabet her i byen. 

Da jeg gik på barsel med min yngste, Nor, begyndte jeg for alvor at tænke hvor skønt det ville være at kunne give andres børn den samme start. Muligheden for at lave dagpleje midt i hele herligheden bød sig. Det er en drøm at give andres børn en start i livet, med dyr og masser af plads til at lære og til leg og udeliv.

Jeg elsker at fordybe mig og trække alt det bedste ud af alt hvad jeg møder.

Jeg elsker at være kreativ, om så det gælder at sidde og tegne, lave sjove ting som f.eks islygter om vinteren eller gå på udflugt i naturen, eller se på naturens dyr. Jeg nyder at inspirere børnene og lære fra mig. Det bedste er at se begejstringen lyse ud af dem!

Ved opstart af dagplejen ville jeg stræbe efter at medtage alt hvad jeg som forældre selv kunne ønske mig for det optimale sted mine børn skulle tilbringe hele dagen, 5 dage om ugen. Og har ikke mindst tilføjet hjerterum. én ting er at der er masser af aktiviter og og lærerig leg, men det er også vigtigt at barnet er glad og tryg ved mig, så jeg deler også ud af en masse kram hver eneste dag.

Jeg har førstehjælps certifikat vedr. børn i alderen 0-8 år.

Jeg vil sammen med natur og udeliv fokusere meget på motorikken.

Adresse:

Vinderslevvej 45
8620 Kjellerup